JUUNI
Põhiroog | Magustoit | |
2 | Makaronid hakklihaga, hapukurk, piim (PRIA), keefir (PRIA) | Maasika-keefiri smuuti |
3 | Kartuli-hakklihasupp, leib | Kodujuustuvaht |
4 | Seljanka, leib, hapukoor (MAHE) | Mannavaht piimaga (MAHE) |
5 | Kartulisalat, viiner | Jäätis |
– | – | – |
LEMMIKTOIDUNÄDAL 12. – 16. mai
– | – | – |
– |
– |
– |
– | – | – |
– |
– |
– |
– |
– |
– |
Menüü koostas Piret Laurimäe
Vajadusel tehakse menüüs muudatusi! Täpsemat infot toidus sisalduvate allergeenide kohta saab küsida peakokalt!
20-50% toorainest on mahe.
Loe lisaks https://toitumine.ee/