VEEBRUAR
Põhiroog | Magustoit | |
3 | Kartuli-makaronisupp, leib, pähklid | Kakaokissell moosiga |
4 | Plov kaunviljadega (lihavaba), hiinakapsa-porgandi-paprikasalat, piim (PRIA), keefir (PRIA) | Kama |
5 | Kanasupp, leib, pähklid | Kohupiima-puuviljamagustoit |
6 | Pikkpoiss (veise), kartulipuder, piimakaste, vitamiinisalat, piim (PRIA), keefir (PRIA) | Õun |
7 | Kookose-lõhesupp, leib, | Šokolaadi-peedikeeks, morss |
10 | Makaronid hakklihaga, hapukurk, piim (PRIA), keefir (PRIA) | Mustika-banaanimahedik |
11 | Kõrvitsapüreesupp, seemnekreeker, pesto, krutoonid, pähklid | Mannavaht piimaga |
12 | Broileristrooganov, tatar, roheline hernes, piim (PRIA), keefir (PRIA) | Banaan |
13 | Tomatine kanasupp, leib | Jogurti-kohupiimamaius |
14 | Kodused kotletid, kartul, külmkaste, tomati-avokaadosalat, piim (PRIA), keefir (PRIA) | – |
Menüü koostas Piret Laurimäe
Vajadusel tehakse menüüs muudatusi! Täpsemat infot toidus sisalduvate allergeenide kohta saab küsida peakokalt!
20-50% toorainest on mahe.
Loe lisaks https://toitumine.ee/